Egészségnap Szany községben

Az egészségnap örömünkre egyre több kis községben is az éves program része. Szany község önkormányzata egy kellemes őszi hétvégét választott, hogy az ott élők preventív jelleggel egészségszűréseken vehessenek részt.

Nagyon sokféle felméréssel ismertettük meg az egészség, az egészséges életmód iránt érdeklődő látogatókat. A statikus talpterhelés és járásanalízis vizsgálatainkkal, az érállapot- és szívstresszméréssel, valamint a gerincbörbületi felmérésünkkel újdonsággal szolgálhattunk a megjelenteknek! Az egészségnapra kilátogatókat továbbá színes előadások várták az egészséges életmód, étrend, mozgás fontossága témakörökben. Sőt, a vállalkozó szelleműek egy rövid bemelegítés után rögtön neki is foghattak a sportolásnak, és kipróbálhatták a jógát, az aerobikot és más különböző edzésformákat is. A mozgalmas nap során rendelkezésükre állt még vérnyomásmérés, szem- és hallásvizsgálat, anyajegyszűrés, és dietetikai tanácsadás is.

Szany lakói már biztosan tettek egy lépést az egészségük megőrzése érdekében azzal, hogy részt vettek az egészségfelméréseken. Nagyon jó hangulatú nap volt, reméljük, visszatérünk még hozzájuk.

A rendezvényen készült további képekért kattints! (forrás: www.inforabakoz.hu)