2011. november 25. péntek

Szakembereink

Miasnikov Tímea

Szakmai vezető, mozgásterapeuta

Timi 2004-ben alapította az E-Négyzetet, amelyet az ő sport iránti szenvedélye ihletett. A Semmelweis Egyetem Sporttudományi Karáról kikerülve folyamatos továbbképzéssel erősíti tudását: tréneri, sportmanageri és edzői szaktudása mellett rehabilitációs és ergonómiai képzettséget is szerzett. Egyéni felmérések, és mozgásfejlesztés mellett, flow- uplifted yoga, MAT és eszközös pilates, és speciális neuro-plaszticitás fejlesztő fúziós órákat is tart programjainkon.

Miasnikov Mónika

Operatív vezető, health coach, egészségszervező

Móni okleveles health coach, munkavédelmi szakember és a munkahelyi, valamint települési egészségnapok rendezvényszervezője. Közel 15 éves egészségszervezői tapasztalatával segíti a gördülékeny lebonyolítást, health coachként pedig az egészséges, élhető életmód elkötelezett híve, amelyet programjainkon a résztvevőknek is közvetít.

Kozsdi Anna

Gyógytestnevelő, egészségfejlesztő

Anna a Testnevelési Egyetem testnevelés-gyógytestnevelés-egészségfejlesztés szakán sajátította el szaktudását. Tanulmányai alatt az egészségfejlesztés és vele együtt a prevenciós szemléletű saját testsúlyos edzések váltak a szíve csücskévé. 

Rendezvényszervezéssel már az egyetem alatt hobbi szinten is foglalkozott, azóta számos kisebb-nagyobb céges és magán jellegű rendezvények szervezését bonyolította le.

Szaktudásával és lelkiismeretességével a csapat szíve lelke, mindent megtesz az elégedett ügyfelek érdekében.

Halász Gabriella

Egészségfejlesztő, gerinctréner, személyi edző

Gabi 30 éve aktív versenysportoló, amely figyelmét az egészség felé irányította. Az ELTÉ-n szerzett egészségfejlesztői diplomája mellett számos szakképzettséggel rendelkezik. Preventív gerinc, rehabilitációs és stretching tréner, NMPT instruktor, személyi edző és Medical Exercise Specialist. Gabi is az élethosszig tartó tanulásban hisz, így újabb és újabb képzéseken szélesíti tudását, hogy minél naprakészebb ismeretekkel rendelkezzen.

Fehérvári Dániel

Gyógytestnevelő, egészségfejlesztő

Dani a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán szerezte meg diplomáját egészségfejlesztő, testnevelő és gyógytestnevelő szakon. Jelenleg a Testnevelési Egyetem Doktori Iskolájának PhD hallgatójaként tovább mélyíti tudását az egészségfejlesztésről. Dani az elméleti tapasztalat mellett nagy gyakorlati tapasztalattal is bír, köszönhetően kiemelkedő sportmúltjának: tájfutóként magyar válogatott sportoló, sőt egymás után kétszer Salgótarján legeredményesebb férfi sportolója címet is kiérdemelte. Mindezeknek köszönhetően sportnapjainkon, és egészségprogramjainkon is nélkülözhetetlen része a csapatunknak, ahol tudásával, türelmével és átfogó látásmódjával segíti programjaink résztvevőit az egészségesebb életmód kialakításában.

Dr. Gorka Eszter

Onkológus szakorvos

Diplomáját a budapesti Semmelweis Egyetemen szerezte, fő szakterülete a dermato-onkológia (bőrdaganatok). 2011 – 2018 között az Országos Onkológiai Intézet (OOI) Dermato-onkológiai osztályán dolgozott. Az osztályos és ambuláns betegellátás mellett elektro-kemoterápiás beavatkozásokat is végzett, és esztétikai kezelésekben is tapasztalatot szerzett. Tudományos konferenciák rendszeres előadója, érdeklődési területe a klinikai melanoma kutatások. Egészségnapjaink során gyanús anyajegyek, bőrdaganatok, esztétikai bőrproblémák kapcsán nyújt alapos szűrést és tanácsadást.

https://flashclinic.hu/

Fazekas Ádám

Gyógytestnevelő, egészségfejlesztő

Ádám a Testnevelési Egyetem testnevelő-gyógytestnevelő-egészségfejlesztő szakán szerzett széleskörű szakmai ismereteket. Egyetemi évei alatt az egészségfejlesztés került szemléletének középpontjába, több kiemelkedő, nyertes tudományos kutatást tudhat magáénak. A több év alatt szerzett tapasztalatának és egyetemi tudásnak köszönhetően igen jártas a mozgásszervi problémák felismerésében, annak diagnosztizálásában, majd rehabilitálásában.

Dr. Czirbesz Kata

Onkológus szakorvos

Dr. Czirbesz Kata az Országos Onkológiai Intézet Dermato-onkológiai osztályán dolgozik. Orvosi diplomáját 2008-ban Szegeden szerezte. A fekvőbeteg- és ambuláns betegellátásban, orvostanhallgatók oktatásában, elektrokemoterápiás beavatkozásokban és klinikai gyógyszervizsgálatokban is részt vesz. Tudományos konferenciákon rendszeresen előad, nemzetközi tudományos szaklapokban, melanoma témakörben. Sportsérülések kineziotape-es és ízületi kollagénterápiás ellátásában sokéves tapasztalattal és számtalan elégedett pácienssel rendelkezik. Egészségnapjaink során gyanús anyajegyek, bőrdaganatok, esztétikai bőrproblémák kapcsán nyújt alapos szűrést és tanácsadást.

Dr Fabó Dániel PhD

Neurológus szakorvos

Az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet (OKITI) “Juhász Pál” Epilepszia Centrumának vezetője, a Magyar Epilepszia Liga megválasztott elnöke. 2003 óta praktizál, fő szakterületei az epilepszia, neurofiziológia, intracraniális EEG, intraoperatív neuromonitoring, és neuromoduláció. PhD fokozatát 2008-ban védte meg a Semmelweis Egyetemen epilepszia elektrofiziológia témakörben. Jelenleg is aktív kutatócsoportot vezet az OKITI-ben epilepszia elektrofiziológia témakörben, fő kutatási területei az alvásjelenségek, a tanulás és a hálózati tulajdonságok, az elektromos agyi stimuláció és a mikroelektróda technológiák. Egészségnapjaink során epilepszia, fejfájás, szédülés, zsibbadás, látászavar, érzészavar, eszméletvesztés, tudatzavar, demencia, mozgászavarok, fájdalom szindrómák esetén nyújt tanácsadást.

https://flashclinic.hu/

Szakács Szabina

Auditológus

Szabina 10 éve dolgozik a hallás rehabilitáció valamely területén. Az évek folyamán észre vette, hogy az embereket tájékoztatni kell auditológiai témakörben is, mert sok kérdésre nem kapnak választ (pl.) egy akut orvosi ellátás során. A szűrővizsgálatok alkalmával mindig találkozik olyanokkal, akinek a családjában van érintettség valamilyen hallásproblémával kapcsolatban. Ez lehet többek között egy fülgyulladás, hurut, halláscsökkenés vagy gyerekeknél túlhallás, figyelem zavar , de nagyon sokakat érint a fülzúgás, illetve egyre többen keresnek választ a zajártalommal kapcsolatos aggályaikra. Szabin egy olyan országos hálózatnál is dolgozik, ahol a kiváló hallókészülékes ellátás mellett, országosan tud audiológiát és fül-orr-gégészeti segítséget felajánlani, így szükség esetén, gondos és kedves és szakmailag felkészült kollégákhoz tudja irányítani az érintett résztvevőket.

További munkatársakkal rendelkezünk az alábbi terültekről:

  • Egészségmegőrzés: dietetikus, masszőr, egészségügyi asszisztens,   gyógytornász.
  • Sporttudomány: futball, kosárlabda, röplabda, florball, tenisz, vívás, jóga, pilates, szertorna, atlétika, ping-pong, petanque, falmászás, íjászat, síelés, korcsolya, vitorlázás és tánc edzők.