2019. január 16. szerda

Felkészítés céges sportversenyekre

Versenyez a cég - közös felkészülés céges sportversenyekre

Az elmúlt években a futás, és a közös céges sportolás, versenyeken való részvétel egyre népszerűbb lett. Az elszánt kollégák számára fontos, hogy évről-évre jobb teljesítményt nyújtsanak és a céges megmértettetéseken a saját csapatuk végezzen az élen. Ilyenek többek között a céges marathon, félmarathon futások, tóátúszások vagy akár ultramarathon távok.

Sok munkavállaló a csapatszellem kedvéért csatlakozik ezekhez a programokhoz, hiszen hihetetlenül nagy élményt nyújtanak, miközben a munkavállalói közösséget is összekovácsolják. Ezek a nagyobb kihívások, sportteljesítmények megfelelő felkészülést igényelnek, hiszen így lehet valóban jó eredményt elérni, minimalizálva a sérülésveszélyt, illetve a csapat teljesítményt egymáshoz közelíteni, a kevésbé felkészült kollégák számára is biztonságossá és élménnyé tenni az eseményt.

Szakedzőink ebben segítenek. Minden esetben felmérjük a résztvevők fizikai állapotát, előéletét, majd ennek megfelelően összeállítjuk a távhoz, sportághoz megfelelő edzéstervet. Az edzéseket rendszeresen tartjuk, figyeljük a változásokat a résztvevők fizikai állapotában és ennek megfelelően módosítjuk az edzéseket.

Büszkék vagyunk eddigi cégeink sikerére, akik elszánt hozzáállásukkal jelentős időeredmény javulást értek el a futóversenyeken!

Ha az Ön cége, csapata is szeretne részt venni egy közös munkahelyi felkészítésben, keressen minket a részletekért elérhetőségeinken.