Euro One és Bravonet Egészségnap

2018. október 13-án különleges egészség- és sportnapot tarthattunk! Különleges volt, hiszen az Euro One és a Bravonet cégek számára életük első ilyen rendezvényét szervezhettük meg. Az időjárás is kegyes volt, minta az égiek is tudták volna, hogy különleges nap ez a szombat.

A lelkes munkatársak a nap során többféle csapat- és egyéni sportlehetőség közül választhattak. Bemelegítés után próbára tehették ügyességüket, gyorsaságukat, állóképességüket – mindezt játékos formában. A kispályás foci, tollaslabda, asztalitenisz, csocsó és lábtengó bajnokságban természetesen baráti küzdelem zajlott az első 3 helyért.

A „Ki tud többet” egyéni játékos kihívások is sok érdeklődőt vonzottak: kiderült a nap során, hogy ki tudja a legtöbb fekvőtámaszt nyomni, kinek a legjobb az egyensúlyérzéke, hogy ki a planktartás „koronázatlan” királya. Aki csak a szabad „tét nélküli” mozgásra vágyott, csatlakozhatott a Zumba, Cross Fit és Jógaórák bármelyikére. A frissítő sportos pillanatokban kissé megfáradtakat svédmasszás lazíthatta el.

A nap során többféle egészségfelmérés is a munkatársak rendelkezésére állt. Örömünkre, nagyon sokan éltek a lehetőséggel, és ismerték fel a preventív mérések fontosságát. Testösszetétel-mérés, íriszdiagnosztika során kaptak visszajelzést az érdeklődök. Büszkék vagyunk, hogy egy ilyen igazán különleges egészség- és sportnapot szervezhettük! Öröm volt látni a sok sok vidám munkatársat, akik az irodai környezetből kilépve, felszabadultan sportoltak, és élvezték a mozgás örömét, amely az egészséges életmód alapköve! Reméljük, jövőre is találkozunk.