Szakszerű felkészülés céges futóversenyekre

A céges futóverseny amellett, hogy kiemelkedő élmény és csapatépítő program, hatalmas kihívás és megterhelés a szervezetünk számára. Ezért elengedhetetlen a szakszerű felkészülés, ami nem csak a csapat eredményét javítja, és csökkenti a sérülésveszélyt. Az közös edzés, a kihívás élvezeti értékét is növeli a csapattagok számára és a kevésbé felkészült kollégák számára is biztonságossá és élménnyé tenni az eseményt. Ráadásul így nem csak a verseny, hanem a felkészülés is közös csapatprogram lesz.

Szakedzőink segítenek ennek biztosításában. Minden esetben felmérjük a résztvevők fizikai állapotát, előéletét, majd ennek megfelelően összeállítjuk a távhoz, sportághoz megfelelő edzéstervet. Az edzéseket rendszeresen tartjuk, figyeljük a változásokat a résztvevők fizikai állapotában és ennek megfelelően módosítjuk az edzéseket.

Minden esetben a cég, a résztvevők igényei, létszáma alapján adunk javaslatot a programra. Itt megmutatjuk, hogyan is épül fel a program.

Amennyiben szeretné csapatát szakszerű felkészítésbe bevonni, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a pontos ajánlat készítéséhez!