Egészséghónap az EPAM Systems Kft-nél

Az EPAM Systems Kft. is a tél elejét választotta, hogy munkatársai számára egészséghónapot szervezzen. Az egészségprogramok során tanácsadással egybekötött preventív felméréseket biztosítottunk, amelyekkel előre jelezhető egy akár csak később jelentkező fájdalom vagy probléma forrása. A felmérések mellett előadássorozatok, és gyakorlati foglalkozások alkalmával kerülhetnek a munkavállalók közelebb az egészséges életmódhoz, és a mindennapokat nehezebbé tevő stressz kezeléséhez. Az előadások, gyakorlati foglalkozások során felmerült kérdések is megvitatásra, megválaszolásra kerülhettek a személyes hangvételű felméréseken.

12 napon, 30 alkalommal, 12 féle, közel 950 darab felmérés, és többféle előadás, gyakorlati foglalkozás zajlott. A mozgásszervi felmérések – statikus talpvizsgálat, járásanalízis, gerincgörbület és mozgékonyság – mellett sor került testösszetétel- és tüdőkapacitás mérésre, valamint hallás- és látásvizsgálatra is. A stressz legyőzése iránt elhivatottak stresszkezelő és kiégés megelőző tréningeken vehettek részt, és kipróbálhatták a szívstresszmérést is. A természetes gyógymódok hívei is színes lehetőségeket ismerhettek meg az előadások során.

Köszönjük az EPAM Systems Kft-nek a kedves vendéglátást, a remek körülményeket. Örömmel tapasztaltuk, hogy a munkatársaik mennyire nyitottak, érdeklődőek az egészségtudatosság iránt, és milyen lelkesen fogadták az egyéni, személyre szabott tanácsokat, edzés- és életmód-változtató terveket. Elektronikus riportolási rendszerünknek köszönhetőek a kollégák a felmérés után azonnal e-amilben megkaphatták a személyes edzéstervet, hogy később bármikor elővehessék, és visszanézhessék az elért eredményeket, értékeiket.