2020. április 30. csütörtök

Online csoportos programok

A csoportos programok során egyszerre többen be tudnak csatlakozni.
A programok élőben mennek, így kérdésekre is lehetőség van, illetve csoportos élményt is adnak, amely mentálisan is egy plusz segítség a szeparált időszak alatt.

Online csoportos programjavaslatok

Csoportos relaxáció

A résztvevők becsatlakoznak élő előadásba. Itt a moderátor utasításai alapján egy lazító, relaxáló foglalkozásra kerül sor. A résztvevők kényelembe helyezik magukat és hallgatják a moderátort, követik annak utasításait.

Csoportos átmozgatás

Az otthoni „iroda” általában még kevésbé ergonomikus, mint a munkahelyünk, ráadásul a mozgásunk is jelentősen korlátozott. A csoportos átmozgatás során a résztvevők egy rövid átmozgató sort végeznek el, amely a frissesség érzésüket növeli, javul utána a teljesítmény. Mindemellett csoportos élmény, főleg az egyedül élőknek, egy kis frissítő társaságot „hoz” a lakásukba.

Csoportos nyújtás, stretching

A munkanap kezdetén, vagy végén érdemes egy kellemes nyújtást betervezni. Segíti lelazítani a görcsös izomzatot, segíti a testi és lelki felfrissülést is. A csoportos, élő program pedig csökkenti az elszigeteltség érzését.

Csoportos edzések

Szakértő edző gárda, hibajavítás, folyamos páciens kontroll, új, hatékony edzésformák. Óra típusok:
-Jóga

-Pilates

-SMR technikák-nyújtás

-Freestyle flow

-CARDIO-alapozó

-TRX-súlyzós edzés, izomépítés, megtartás férfiaknak.

-Gerinctérning

Ergonómiai oktatás home office-hoz

Nem könnyű kialakítani az otthoni irodát, az otthoni lehetőségek nagyon eltérőek. De van pár fontos tudnivaló, amelyre figyelve sokkal ergonomikusabbá tehetjük az otthonunkat a munkavégzésre. Az előadás során hasznos és gyakorlati tudnivalókat adunk át, hogy hogyan lehet fitten tartani magunkat.

Táplálkozási előadás

Mi is az az egészséges étkezés? Hogyan tudunk egy valóban tartható étrendet és életmódot kialakítani? Mire figyeljünk és mit tehetünk?

További információkért, cégre szabott ajánlatért, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!