2020. április 30. csütörtök

Egyéni online programok

Nem kell lemondani a mozgásszervi felmérésekről, fejlesztésekről, vagy egyéni tornákról sem. Otthon elvégezhető gyakorlatokkal, teljes mértékben
és hatékonyan megoldható a program.

A felmérés videó chat-en keresztül történik. A résztvevő részletes e-riportot kap a felmérést követően, amely tartalmazza a személyre szabott videós és
egyéb gyakorlatokat. Sőt, akár gyerekkel végezhető torna programok is igényelhetőek, hogy a teljes család is részt tudjon venni.

Egyéni online programjavaslatok

Online mozgásminta szűrés

Megelőzés, általános állapotjavítás céljára javasolt felmérés, amelyet a munkavállaló "otthonában" végzünk el. Cél, a fejlődés, az általános jó állapotuk megtartása, a mozgásminőség ellenőrzése.

Online szeparált funkcionális mozgásminta szűrés

Mozgás alapú, gyógyászati diagnosztikai rendszer. Azok számára, akiknek van már kialakult vagy állandósult izom-,ízületi fájdalmuk, vagy nem teljesen rehabilitált korábbi sérülésük, műtétük. Alapvető mozgásokon alapuló diagnosztikai rendszer, célja a mozgásszervi fájdalmak okának feltárása.

Online fittbody felmérés

Életmódváltás, egészség menedzsment, alakformálás. A szakértő egyéni konzultáció keretében felméri a résztvevőt, eredményeket közösen értékelik, és elektronikus riport készül. A riport nem csak a mért eredményeket tartalmazza, hanem konkrét gyakorlatsorokat is, leírással vagy videós anyaggal.

Online ergonómiai beállítás

Otthoni munkakörülmények kialakítása szakértői segítséggel. Az ergonomikus home office körülményeket nem könnyű kialakítani, egyéniek a lakásunk adta lehetőségek is. De van pár tényező, amire mindenképpen érdemes és szükséges figyelni. Szakemberünk segít ezek kialakításában.

Egyéni dietetikai tanácsadás

A dietetikus szakember segít kialakítani, megtartani a megfelelő diétát, vagy egészséges táplálkozást, sőt karantén biztos tippekkel is segít online konzultáció keretében.

Egyéni gyógytorna és személyi edzés

Célzott, személyre és egyéni fittségre szabott fejlesztő torna, szakember irányításával. A résztvevő otthonában, eszközök nélkül végezhető, irányított torna.

További információkért, cégre szabott ajánlatért, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!