2011. november 25. péntek

Munkahelyi egészségfelmérés és egészségfejlesztés

Munkahelyi egészségfejlesztés

A munkahelyi egészségfelmérés, egészségfejlesztés és egészségmegőrzés egyre fontosabbá válik a cégek számára, hiszen olcsóbb megoldás a prevenció, mint a beteg munkavállaló költségeink finanszírozása.

 

Cégünk különböző mélységű egészség-felmérési, egészség-megőrzési csomagokat ajánl. Egészségfelmérés során a cég egyik tárgyalójába települünk ki, ezáltal a munkavállaló csak rövid időre esik ki a munkavégzésből. Sport- és egészségügyi szakértőink az eszközökkel települnek ki a cég telephelyére, ahol valamennyi szükséges vizsgálatot elvégzik. Egyedülálló software-es eszközparkkal rendelkezünk, amelynek köszönhetően az eredményekről részletes riportot készítünk, és erről egyéni visszajelzést adunk a munkavállalóknak. A visszajelzés során összefüggéseiben elemezzük és értékeljük az eredményeiket, valamint életmód tanácsadással szolgálunk (sport, táplálkozás, stressz kezelés stb). A felmérések prevenciós és rizikófaktor elemzésre is alkalmazhatóak. Kitelepüléses laborvizsgálatokat is tudunk biztosítani (EKG, szív stressz mérés, vérvétel, teljes labor), amelynek eredményeit aznap e-mailben elküldjük a pácienseknek.

A vizsgálatok után a kollégák számára személyre szabott programot készítünk. Kiemelten fontosnak tartjuk a nyomon követést, hiszen ezáltal tudjuk biztosítani az életmód program fenntartását. Ezért kontroll méréssel elemezzük az egészségprogram hatékonyságát.

További információt talál munkahelyi egészségfejlesztési programunkról ide kattintva.

Egészségre nevelő és életmódformáló pályázathoz (TÁMOP 6.1.2) is kitűnően alkalmazható munkahelyi egészségfejlesztési programunk. A pályázathoz való program kidolgozásával és annak lebonyolításával kapcsolatban is forduljon hozzánk bizalommal!