2011. november 25. péntek

Céges egészségfejlesztő életmód program

Életmód program

Az életmód változtatás nem ér véget az egészségfejlesztő egyéni riport kiadásával, hiszen ez csak a pillanatnyi, kezdő állapotot mutatja meg. Bár a riportban konkrét étkezési és sportolási tervet is kapnak a kollégák, de sokszor fordul elő, hogy a kezdeti lelkesedés néhány hét után alábbhagy. Ezért nagyon fontos a motiváció fenntartása és folyamatos segítségnyújtás.

Az egész éves életmód programunk során munkahelyi, kihelyezett egészségfelméréseket végzünk, visszajelzéssel, tanácsadással és nyomon követéssel. A program lényege, hogy nem alkalmi mérésekre, tanácsadásra kerül sor, hanem egész évben nyomon követjük a résztvevőket, folyamatos segítséget nyújtunk számukra. Így nem tüneti kezelést, hanem átfogó, életmód változtató programot, teljes life managementet kínálunk számukra.

 

Jellemzők:

  • Különböző fittségi mérések a program elején és végén, ezáltal összehasonlítható és követhető a változás.
  • Egyéni riportot, visszajelzést kapnak a résztvevők a mért eredményeik alapján, így valós problémákat kezelünk.
  • Egyéni mozgásprogramot kapnak a résztvevők.
  • Folyamatos kontroll és segítségnyújtás.
  • Hosszú távú program.

Szakembereink segítik a program megvalósítását, legyen szó akár a mindennapi edzésekről, étkezésekről, stresszkezelésről, vagy egy-egy kiemelt programról. Így segítünk a munka utáni edzések megszervezésében, lebonyolításában, egészségesebb ételek megismerésében, vagy stressz kezelési eszközök mindennapi használatában. Ez utóbbinak kitűnő eszköze a munkahelyi masszázs is.

Nagyszerű megoldás a céges edzőtábor is (a linkre kattintva bővebb információt olvashat), amellyel fél, egy vagy akár több napra is szakedzők segítik a kollégák életmódváltását.