2011. november 25. péntek

Céges edzőtábor, életmódtábor

Közös céges sportolás

A túl sok ülőmunka következtében számtalan egészségügyi probléma alakul ki a munkavállalóknál. Az egyik leggyakoribb a hát- és derékfájdalom, gerincproblémák. Ehhez jön még hozzá a stressz, amely bizonyos mértékig még segíti is a munkát, de a túlzott stressz tovább rontja az egészségügyi paramétereket. Ha romlik az egészségügyi állapotunk, ha fájdalmas az ülés, fáj a szemünk a monitortól, akkor a munkatempónk is lassul vagy nem tudunk megfelelően koncentrálni. Éppen ezért közös érdeke a munkáltatónak és a munkavállalónk is az egészségmegőrzés és a tudatos, hosszú távú egészségre nevelés. Mindennek fontos alapja a mozgás.

A sportolás együtt a kollégákkal motiváló és jó hangulatot biztosít. Nem „csak” egészségügyi, hanem csapat szempontból is fontos, hiszen remek csapatépítés az együtt átélt élmény és siker.

Többféle céges sportolási lehetőséget kínálunk, ennek egyik vállfaja a céges edzőtábor, amelynek lényege, hogy nem csak 1-1 órát, 1-1 edzést töltenek együtt a kollégák, hanem huzamosabb ideig, többféle programon vesznek részt. Céges edzőtábor javaslataink a következők:

  • Átmozgató program: fél napos program, amely akár az irodában vagy kihelyezetten is megoldható.
  • Céges edzőtábor: egy vagy két napos külső helyszínre szervezett program, ahol a kollégák kiszakadnak a hétköznapokból.
  • Vízitábor: egy vagy több napos túra a friss levegőn.
Ismerkedjen meg részletes programjainkkal a linkekre kattintva.