2015. április 5. vasárnap

Sportos csapatépítés

Sportos és játékos csapatépítés

kreatív csapatépítésA játékos csapatépítő programok népszerű formája a sportos, vetélkedős csapatépítés.

A program során csapatokba rendeződve versenyeznek egymással a kollégák a győzelemért. Ehhez különböző játékos, humoros feladatot kell megoldaniuk állomásszerűen.

A csapatépítő program menete

vetélkedők során valamennyi csapat együtt van, de külön-külön versenyeznek, így mindannyian látják egymást. Ettől még izgalmasabb lesz a program és még aktívabb lesz a csapat, hiszen egymás teljesítményét látva kell harcolniuk a győzelemért. A vetélkedők nem a lexikális tudásról szólnak, nem intelligencia teszt, ezért mindenki felszabadultan tudja élvezni a játékot. A vetélkedők egy része a cégről vagy a csapatról is szól, így még jobban meg tudják ismerni egymást a résztvevők.

verseny programelemeknél a csapatok már nem láthatják egymás teljesítményét, mert mindenki más helyszínen más-más feladatot teljesít. Forgószínpad szerűen követik egymást az állomások, így valamennyi csapat ugyanazokat a feladatokat teljesíti, de különböző sorrendben.

Ennek köszönhetően az eredményhirdetés mindvégig izgalmas marad, mert senki sem tudja ki lett a legeredményesebb csapat.

Kiknek ajánljuk?

A vetélkedős csapatépítő tréning egy nagyon jókedvű program, amely során megfeledkezünk a komolyságról, a lényeg az együtt eltöltött szórakozás, amely mellett a mindennapi sérelmek is feledésbe merülnek.

Cégre szabott egyéni csapatépítő programötletek kidolgozásával is állunk rendelkezésre.