2011. november 25. péntek

Céges edzőtábor, a csapatépítés új formája

Rendhagyó csapatépítő programot szeretne, ami főként az egészségről és a testmozgásról szól?

shutterstock_83929558

Vigye el a csapatát egy céges edzőtáborba, ahol a nap a sportolásról és feltöltődésről szól, miközben persze a pihenésre és a szórakozásra is szentelünk időt. A csapat itt végre valóban ki tud szakadni a mindennapi problémákból, hiszen a megszokott napi program helyett, egy teljesen új közegben találják magukat: az öltöny helyét a sportnadrág, a főnök helyét pedig az edző veszi át. Megszűnnek a hierarchikus határok, hiszen a vezető és a beosztott is ugyanazon a programon vesz részt, és ugyanannak az edzőnek az utasításait követi.

A céges edzőtábor program lehet egy napos, egy közeli sportlétesítményben, de több naposra is tervezhető. Igényektől függően nomád vagy akár luxus körülmények között is elszállásolhatóak az edzőtábor résztvevői.

Az edzőtábor tematikája többféle lehet. Legnépszerűbb típusaink:

  • Céges jóga tábor.
  • Céges futótábor, amely felkészít egy-egy közös kihívásra.
  • Állóképesség növelő tábor.
  • Vizitúra.
  • “Gerinctábor” a folyamatos ülőmunka ellensúlyozására, a feszülések, rövidülések kezelésére.

A céges edzőtáborban szakedzőink várják a csapatot. A jól ismert sportokat olyan köntösben ismerhetik meg a résztvevők, ahogy eddig még nem, hiszen edzőink valódi sportolóként bánnak a kollégákkal.

A programot a tematikának megfelelően építjük fel, az edzések között a regenerálódásra, relaxációra is nagy hangsúlyt fektetve. Több napos tábor esetén esti programokkal is színesítjük a napot, a csapat igényeitől és terhelhetőségétől függően lazább, feltöltődő vagy nagyobb kihívásokat jelentő ötleteket használunk.

A sportok, programok pontos felépítése természetesen előzetes igényfelmérés alapján alakítjuk ki.

Program- és árajánlatunkért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!