2019. január 16. szerda

Edzés a munkahelyen

Céghez kihelyezett edzések

A legtöbben állandó időhiánnyal kűzdünk, és szeretnénk optimálisan kihasználni a napjainkat, a lehető legtöbb programot belesűrítve. Az utazás rengeteg időt vesz el életünkből, ezért jelentenek óriási előnyt a céghez kihelyezett programok.

Sportolásnál is megoldható a kitelepülés, az edző érkezik a munkahelyre és a munkavállalóknak csupán az erre kijelölt terembe kell bemennie. A program lehet bármikor: reggel, ebédszünetben vagy munka után is, így sokkal könnyebben tudunk részt venni az edzéseken.

Munkáltatói szempontból is rendkívül kedvező lehetőség, hiszen dedikáltan tud adni támogatást a sportolni vágyó kollégáknak, amelynek köre bármikor bővíthető. Viszont azokra, akik nem szeretnek mozogni vagy más formában képzelik el az edzést, nem kell ráfordítást biztosítani. Vagyis itt a munkáltató csak azokra költ, akik valóban járnak sportolni, nincs havi fix díj minden kollégára.

Az edzések típusa széleskörű, a legnépszerűbb edzéseink:

  • Jóga (Flow-, Dynamic-, Core-, Uplifted)
  • Pilates ( mat, eszközös, köredzés)
  • Gerinctorna
  • Állóképességi edzések: HIT training, low impact órák egyaránt
  • Nyújtás, stretching (PNF módszer, SMR lazítás)
  • Alakformáló edzések (speciális eszközök, intenzitás, tréning metodika)

Tematikus felkészítések: például céges futásra való felkészítés. Erről a programunkról ide kattintva tájékozódhat.

Edzőink a kiválasztott edzéstípusnak megfelelő eszközökkel települnek ki a céghez, a munkáltatónak csupán a helyiséget kell biztosítani a résztvevő kollégák számára.

Pontos program- és árajánlatunkért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!