2011. november 25. péntek

Céges sportnap, cégolimpia

Sportnap

Ha csapatépítésről van szó, nem könnyű megfelelni a munkavállalók igényeinek, hiszen mindenki másra vágyik: legyen vidám céges rendezvény, buli, csapatépítés is, de közben elvárás, hogy sportolhassanak is a kollégák, sőt egészségük védelméről se feledkezzünk meg.

 

Erre a legjobb megoldás a céges sportnap, hiszen egyszerre minden igénynek megfelel. 

Csapatépítő program, ahol pozíciótól függetlenül valamennyi munkavállaló ugyanazt csinálja és ugyanazokkal az esélyekkel indul. A kollégák együtt küzdenek 1-1 győzelemért, célért, egyszerre élnek meg maradandó élményeket vagy együtt ismerhetnek meg új sportokat. Lehetőségük van új mozgások megismerésére és talán pont itt találják meg a munkatársak a számukra ideális edzésformát, amely alapja lehet egy életmódváltásnak is, mely a napi munka során is hozzáadott értékkel bír. Egy ilyen esemény közös élményt nyújt, amelyről akár évek múlva is beszélnek, és jó érzéssel elevenítik fel a vidám perceket.

sportnap 2

A céges sportnap egy egész napos rendezvény, amelynek során a kollégák különböző sportprogramokon vehetnek részt, kipróbálhatnak új sportágakat, ugyanakkor a klasszikus sportok is megjelennek. Bármennyi sportág bekerülhet a programba, az edzéseket, mérkőzéseket szakedzőink vezetik le. A céges sportnap során lehetőség van oktatásra is, így akár nem hétköznapi sportokat is kipróbálhatnak és begyakorolhatnak a kollégák. Azok részére, akik a kevésbé aktív mozgásokat kedvelik, stratégiai sportokat és játékokat szervezünk, így a sportnap során mindenki megtalálja a számára ideális mozgást.

A sportnapon nem csupán átmozgatjuk a kollégákat, de a csapatszellemet is formálja a győzni akarás, a közös cél, eredmény elérése.

Az alábbi videón az egyik céges sportnapunk összefoglalóját nézhetik meg.

A cégolimpia programon a kollégák csapatokat alkotnak és előre meghatározott sportágakban egymással versenyeznek. Egyszerre számos sportesemény zajlik a cégolimpia során, így folyamatos szurkolásra van lehetőség. Számtalan sportlehetőséget biztosítunk kezdve az aktív, klasszikus vagy újszerű sportoktól egészen a kevésbé mozgásos, játékos sportokig.

A céges sportnap kiegészíthető relaxációs, kényeztető elemekkel, így például masszázst biztosítunk a fáradt kollégáknak. Emellett ajánljuk egészségnap programjainkat is, ami nagyszerű kiegészítője lehet a sportnapnak.

Bármelyik sportnap program nagyszerű szórakozást biztosít az egész csapatnak, mindemellett közelebb is hozza egymáshoz a csapattagokat, hiszen a közös sportolási élmények mindenki számára meghatározóak. A kevésbé sportos kollégák szurkolótábort alkothatnak vagy egészségfelmérésen, egészségprogramon és tanácsadáson, illetve relaxációs programokon vehetnek részt. A sportnapról fotókat készítünk, amelynek közös megtekintése is kiváló csapatépítő eszköz lehet.

 Pontos program- és árajánlatunkért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!